Lockdown, mondkapjes, weinig contact. We moeten het er voorlopig nog even mee doen. Gezond zijn en blijven is immers het allerbelangrijkste en het is niet meer dan logisch dat daar veel voor moet wijken.
En met carnaval is dat niet anders. We kunnen het niet doen zoals we gewend zijn, maar uiteraard gaat carnaval in ’t Ven dit jaar niet ongemerkt voorbij. In het diepste geheim werken de Waldkrekels aan een coronaproof carnaval, waarbij we doen wat kan en mag en ervoor zorgen dat iedereen in het dorp, jong en ouder, toch nog een beetje carnaval kan vieren.
Wat we precies gaan doen? Dat verklappen we nog even niet… Houd vooral de brievenbus in de gaten, lees het Dorpsblad, kijk op onze Facebookpagina of onze website www.waldkrekels.nl. De komende weken wordt stukje bij beetje duidelijk wat we in ’t Ven willen gaan doen. Anders? Jazeker anders. De Waldkrekels gaan er alles aan doen om tijdens carnaval 2021 zoveel mogelijk ons dorp te verbroederen. Nog een kleine maand en het is zover. Wil je je agenda alvast blokken? Dan is het slim om op zaterdag 13 februari de avond vrij te houden en op zondag 14 februari de middag… Je hoort snel weer van ons!