JAAAAA!!!! Het is bijna zover. Op zaterdag 13 november trappen de gezamenlijke carnavalsverenigingen van de gemeente Gennep het carnaval officieel af met het geweldige, nieuwe evenement ‘GAON!’

Een geweldig evenement dat de komende jaren wisselend in het dorp van een van de carnavalsverenigingen zal worden gehouden, in een grote tent, ruimte voor veel mensen en met een spetterend programma.

Als eerste zijn de Waldkrekels uit ’t Ven aan de beurt om dit evenement te huisvesten. Samen met de Diepenkikkers, De Maskotters, De Wortelpinnen en ’t Bombakkes wordt een spektakel neergezet met optredens van Bjorn & Mieke, de geweldige live band ‘Anderkovver’ en afsluitend met DJ Otto Wunderbar. Tussendoor verzorgt onze vertrouwde DJ Hans de muzikale omlijsting.

Eindelijk weer feest, eindelijk weer los met z’n allen. De afgelopen tijd hebben de vijf verenigingen zich gebogen over dit nieuwe evenement, dat samen voor iedereen uit Gennep en omstreken wordt gehouden. Koop snel je kaarten via de website: www.gaon.website. Voor slechts 11 euro ben je er bij. Koop je later, dan kost het 15 euro, dus snel is geld verdienen!

Tijdens het evenement zullen we ons aan de dan geldende coronamaatregelen houden. Houd daarvoor eventueel de website in de gaten.