Beste carnavalsvierders van ’t Ven,

Helaas is Nederland weer in lockdown gegaan en kunnen we op dit moment vrijwel geen activiteiten ondernemen. Helaas heeft dat ook gevolgen voor ons als Waldkrekels en voor jullie als carnavalsvierders. Het gaat er allemaal weer anders uit zien dan we gewend zijn.

We hebben als raad van de Waldkrekels daarom besloten om dit jaar geen nieuwe Prins uit te laten komen. We vinden namelijk dat iedere Prins moet kunnen genieten van het jaar dat hij Prins is en we kunnen nu niet iemand een volwaardig prinsenjaar aanbieden door alle onzekerheid die er rond carnaval en COVID-19 heerst.

Dit betekent dat we op dit moment geen zittingsavonden gaan organiseren,  er geen Prinsenbal zal zijn en ook geen receptie. Wel houden we scherp in de gaten of er tijdens het carnavalsweekend iets mogelijk is. Mocht er dan op een leuke en goede manier carnaval gevierd kunnen worden, dan zullen wij op het laatste moment natuurlijk nog feestelijkheden organiseren om er voor iedereen een mooi carnavalweekend van te maken. Of dat gaat lukken weten we nu dus nog niet. Houd onze website, het Dorpsblad en onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
We wensen iedereen mooie feestdagen en een heel goed 2022 toe. Let goed op elkaar en blijf gezond!