De komende weken kondigen De Waldkrekels hun programma voor carnaval 2021 aan. Vandaag al het eerste tipje van de sluier: Een Online Carnavals Pub Quiz en de Fruitmandactie op zaterdag 13 februari.
Schrijf je in voor de Online Carnavals Pub Quiz!
Op zaterdag 13 februari om 20.11 uur organiseren de Waldkrekels een grote Carnavals Pub Quiz voor de inwoners van ’t Ven. Doe mee met deze superleuke quiz: met je eigen gezin, op afstand met vrienden of gewoon helemaal zelf. Natuurlijk zijn er prachtige prijzen te winnen. En om er een sfeervol geheel van te maken, krijgt iedere deelnemer op zaterdagmiddag 13 februari een Carnavals Smikkel Pakket uitgereikt om daarna vanaf 20.11 uur onbezorgd te kunnen meedoen met de Carnavals Pub Quiz. Deelname kost slechts 11 euro per persoon. Daarvoor krijg je natuurlijk het Carnavals Smikkel Pakket, deelname aan de Carnavals Pub Quiz, kans op geweldige prijzen en heel veel online speelplezier. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: carnavalspubquiz@waldkrekels.nl. Vermeld in de mail de namen van de mensen die je inschrijft en het telefoonnummer van de inschrijver. Dan regelen wij verder alles. Zo maken we van de carnavalszaterdag met elkaar toch een heel leuk gebeuren. De prijswinnaars worden dezelfde avond nog bekend en die krijgen hun prijs op zondag op ludieke wijze ‘overhandigd’. Hoe? Dat is nog even geheim… Want op zondag gaan we iets super moois doen…
Fruitmandactie
Ieder jaar gaat de Prins van de Waldkrekels langs bij mensen in ’t Ven die wel een beetje extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken. En dat doen we natuurlijk ook dit jaar. Prins Twan III komt graag dit jaar nog een extra keer langs de deur in ’t Ven en zal dat natuurlijk op COVID-19 verantwoorde wijze doen. Dus echt op bezoek komen gaat dit jaar niet. Maar zwaaien voor het raam en een fruitmand voor de deur zetten: dat doen we natuurlijk graag. Ken je iemand die we dit jaar zeker niet moeten vergeten? Stuur dan even een berichtje naar fruitmand@waldkrekels.nl en dan nemen wij contact op. Doe dit wel voor 10 februari.
 
Kortom, er zit heel wat in het vat het komende carnaval. Houd de brievenbus in de gaten, binnenkort valt een flyer in de bus met het programma. En natuurlijk houden de Waldkrekels binnenkort ook een heuse persconferentie. Want zo hoort dat in deze COVID-19 tijden. Houd de social media en het Dorpsblad in de gaten!